Arrangement 6

Familie

Voor een uniek familiefestijn.

Tot 20 slapers.
Tot 80 feestgangers
in de bestaande ruimtes.

Tot 200 gasten met een extra feesttent.

Arrangementen op maat

Een onvergetelijk familiefeest? Op Hoeve De Haar is van alles mogelijk. Komt u bijvoorbeeld een weekend met de hele familie en gebruikt u al onze zeven kamers, dan maken we graag in overleg met u een arrangement op maat.

Wilt u zelf koken in onze kookstudio? Of liever catering, een barbecue of eten bij een restaurant in de buurt? U zegt het maar. Samen kunnen we ook leuke uitstapjes voor uw gezelschap bedenken. En als u wilt, kunt u ook nog beschikken over een extra zaal (onze ‘vergaderzaal’).

Uit ons gastenboek

‘in de knusse ontvangstkamer flakkert het haardvuur. En taart en koffie en krentenwegge vindt moeiteloos aftrek. Handenschudden, omhelzingen, monstering van de nieuwe babies. De jeugd voetbalt direct. In de grote conferentiezaal worden oude familiefilms getoond. Menigeen maakte gebruik van de mogelijkheid een wandeling te maken. Dan de maaltijd in Italiaanse sfeer. Een grote dag. Heel veel dank! Hoeve De Haar heeft mogelijkheden voor families met fantasie, die de kans krijgen ook zelf voorstellen te doen.’