Arrangement 1

Michelin
eten en slapen

Dineren in een uitstekend restaurant,
plus een heerlijke overnachting.

vanaf € 85,–

(excl. € 1,60 toeristenbelasting)
per persoon per nacht,
op basis van twee personen per kamer
(kamer 1, 4, 5 of 6)

Hoeve de Haar is door Michelin uitgeroepen tot een van de vijf beste B&B’s van Nederland. Daar hebben we een arrangement voor gemaakt.

In dit arrangement hebben drie Michelin-aanbevelingen elkaar gevonden. Hoeve De Haar werkt hierin samen met de veelgeprezen restaurants ‘Het Seminar’ (Bib Gourmand!) en ‘De Kloostergang’ (Gault & Millau!) in Zenderen.

Verwen uzelf met:

  • Een driegangendiner in (naar keuze) ‘Het Seminar’ of ‘De Kloostergang
  • Een overnachting in Hoeve De Haar
  • Een Michelin-waardig ontbijt op de Hoeve, met veel authentieke streekproducten

In overleg met het restaurant kunt u het menu uitbreiden (uiteraard tegen meerkosten). Wilt u bij het eten onbezorgd van een glaasje wijn kunnen genieten, dan kunnen wij in overleg met u vervoer regelen.

Vanaf € 85,- (excl. € 1,60 toeristenbelasting) per persoon per nacht, op basis van twee personen per kamer.

Uit een recensie van Het Seminar

‘Heerlijke ambiance, ongedwongen setting, vriendelijke bediening die gevraagd een uitgebreide toelichting kunnen geven over gerecht en bijpassende wijnen, open keuken, (h)eerlijke kwaliteit eten.’

Uit een recensie van De Kloostergang

‘Deze bevlogen chef haalt zijn ingrediënten uit het hele land, maar bij voorkeur uit de regio. Zo komt zijn vlees uit Saasveld, de vis uit Blokzijl en tijdens het seizoen de asperges uit Bentelo. Het leidt tot liefdevol bereide, uitgebalanceerde gerechten.’