UITVERKOCHT!
Maar wegens succes wordt er snel een nieuwe Indonesische avond gepland.
Kom op vrijdagavond 9 maart 2018 genieten van authentieke Indische gerechten. We maken dan een Pop-up Restaurant op Hoeve de Haar! Dat wordt een avond vol heerlijke gerechten, een ontdekkingsreis voor de smaakpapillen en zo kleurrijk voor het oog.
Menu
Nasi Rames € 17,00
- Nasi Putih – Witte rijst
- Daging bumbu Bali – Balinees rundvleesgerecht
- Ayam semur Jawa – Gesmoorde kip op z’n Javaans
- Sambal goreng booncis – Groentengerecht met boontjes
- Telor bumbu pedis – Eieren in een pittig Balinees sausje
- Acar ketimum – Zoetzuur van komkommer
- Sambal goreng kentang kering – Aardappelstrips in een zoete melange
- Serundeng – Kokosrasp in een zoute melange met pinda’s
- Krupuk assorti – Verschillende soorten kroepoek
Menu Java € 25,00
- Nasi Putih – Witte rijst
- Ayam semur Jawa – Gesmoorde kip op z’n Javaans
- Ayam bumbu rujak – Geroosterde kip in een pittige kokossaus
- Daging bumbu Bali – Balinees rundvleesgerecht
- Sambal goreng booncis udang – Groentengerecht met boontjes en garnalen
- Sajoer Lodeh – Gemengde groenten in een kokosbouillon
- Acar ketimum – Zoetzuur van komkommer
- Urap urapan – Groentensalade met kokos
- Telor bumbu besengek – Eieren in een geelwortelsaus
- Sambal goreng kentang kering – Aardappelstrips in een zoete melange
- Serundeng – Kokosrasp in een zoute melange met pinda’s
- Krupuk assorti – Verschillende soorten kroepoek
Menu Bali € 32,50
- Nasi Kuning – Gele rijst
- Nasi Putih – Witte rijst
- Ayam semur Jawa – Gesmoorde kip op z’n Javaans
- Ayam bumbu rujak – Geroosterde kip in een pittige kokossaus
- Daging Rendang – Sumatraans rundvleesgerecht
- Pepesan – Pittige vis geroosterd in bananenblad
- Saté babi – Saté van varkensvlees
- Sambal goreng booncis udang – Groentengerecht met boontjes en garnalen
- Sajoer Lodeh – Gemengde groenten in een kokosbouillon
- Gado Gado – Gemengde salade met pindasaus
- Acar ketimum – Zoetzuur van komkommer
- Urap urapan – Groentensalade met kokos
- Tahu telor – Tahu met ei gebakken
- Telor bumbu besengek – Eieren in een geelwortelsaus
- Sambal goreng kentang kering – Aardappelstrips in een zoete melange
- Serundeng – Kokosrasp in een zoute melange met pinda’s
- Krupuk assorti – Verschillende soorten kroepoek
Bintang bier is natuurlijk ook aanwezig!
Deze culinaire reis door Indonesië wordt verzorgt door Nasi Kuning, Raymond Linde.
Hij is gespecialiseerd in de traditionele Indonesische keuken. De meeste gerechten komen van het eiland Java, omdat Raymond daar vandaan komt. De kennis van deze keuken deelt hij graag. Dat doet hij met veel passie en met veel liefde. Naast het Pop-up Restaurant op Hoeve de Haar, geeft hij ook graag kookworkshop in de kookstudio van Hoeve de Haar!