van 15.00 tot 19.00 uur

ZONDAG 2 JULI 2017

KOOP
TICKETS

van 15.00 tot 19.00 uur

ZONDAG 2 JULI 2017

UITGESTELD

tot 3 SEPTEMBER

intiatief van

Vanwege de slechte weersvoorspellingen voor komend weekend:

SUMMER DEPRESSIE

Zul je net zien: heb je de warmste junimaand ooit achter de rug en organiseer je een gezellig zomers feestje, valt alles in het water door een depressie! Letterlijk en figuurlijk, want tot ons grote verdriet moeten we het event Summer Feelings uitstellen.

Niet dat we bang zijn voor een spatje regen. Maar de hoeveelheid regen die gevallen is, maakt het er niet aangenamer op. Of u moet dol zijn om met uw Louboutins of Italiaanse instappertjes tot de enkels door de modder te lopen…

Hoe dan ook: we hebben de satellietbeelden nog eens nauwkeurig bestudeerd en verwachten niet dat het Summer Feelings-feestterrein rondom Hoeve de Haar zondag zo droog is dat u lekker in het gras kunt liggen.

Dus is er maar één conclusie:
we verplaatsen Summer Feelings naar zondag 3 September!

En u kent ons: dan maken we er een extra sprankelend Summer Feelings-feest van!

We hopen dat u er dan ook bij bent en uw kaarten blijven vanzelfsprekend geldig. Kunt u onverhoopt onze Summer Feelings 2.0 niet mee beleven, stuur dan een mail naar rosalie@dorset.nl met vermelding van uw naam en rekeningnummer. Wij storten het betaalde bedrag per omgaande op uw bankrekening.

We zullen in dit geval maar zeggen: wat in de regenton zit, kun je niet voorspellen. Maar dat de weergoden ons op 3 September goedgezind zullen zijn, daar rekenen we op!